• Előző
  • 1
  • Következő

Spange

Main Image
A benőtt köröm fájdalmas problémákat okoz. Régebben, de még ma is sikeresen alkalmazzuk a tamponálást, ami azt jelenti, hogy a kiemelt körömsarok helyére és egy kicsit a köröm alá gézszálat helyezünk. Ezt gyermekeknél és vékony körműeknél alkalmazzuk. A pedikűrösök azonban ma már modern eljárással tudnak segíteni ezen is. A spange a benőtt körmöm egyenesítésére szolgáló eszköz.
9 hozzászólás

Brutális szépségek

Main Image
A nők évszázadok óta kínozzák magukat annak érdekében, hogy kultúrájuk aktuális szépségideáljának megfeleljenek. A kínaiak a lábukat szorították el annyira, hogy képtelenek voltak járni, míg a nyugati országokban bevett szokás volt az ajaknyújtás. A szoros fűző és a bordakivétel, valamint a kényszeretetés pedig csak hab a tortán. Megrázó tények következnek.
0 hozzászólás

Harc a striák ellen

Main Image
Rengetegen szenvedünk a striáktól, amelyek általában terhesség, hirtelen növekedés vagy hízás miatt alakulnak ki. A csíkok bármelyik testrészünket „megtámadhatják”: a hason, a fenéken, a combon és a csípőn fordulnak elő leggyakrabban. Szerencsére számtalan megoldás létezik a kezelésére.
1 hozzászólás

A szépség harminc törvénye

Main Image
A nőnél hiúbb lény nincs a világon. Mindnyájan szomjazunk az elismerő tekintetekre, a bókokra. De valljuk be őszintén! A legnagyobb vágyunk mégiscsak az, hogy ha a tükörbe nézünk elégedettek legyünk önmagunkkal. A tökéletességért persze tenni kell... Most eláruljuk, hogy pontosan mit!
0 hozzászólás

Életre szóló tippek!- első rész

Main Image
Nem kell profinak lenned ahhoz, hogy varázslatosan szép sminket készíts magadnak! Nagy előny, ha jól ismered az arcod formáját, azt, hogy milyen színek állnak jól neked, és ha tudod, hogyan és milyen mennyiségben kell használnod a make up termékeket. Tippjeink segítségével a reggeli rohanásban is -akár pár perc alatt- profi sminket készíthetsz magadnak. Életre szóló tanácsok következnek!
0 hozzászólás