Életre szóló tippek! -második rész

Main Image

Életre szóló tippek, amelyeket minden nőnek ismernie kell! A második részben megtudhatod, hogyan varázsolj óriási szemeket magadnak, mi köze van a szempilla göndörítőnek a hajszárítóhoz, no és persze azt is eláruljuk, hogyan készül a hosszan tartó rúzs... 

 

 

Apró trükkök, nagyobb szemek

Túl kicsik a szemeid? Van megoldás! Ha még nincs fehér szemceruzád, akkor itt az ideje, hogy beszerezz egyet! Ennek segítségével nyitottabbnak tűnik a tekinteted, a szemeid pedig sokkal nagyobbnak látszanak majd. A fehér szemceruzát használd a szemed alsó felénél, a belső peremnél! A hatást tovább fokozhatod azzal, ha pici világos foltot festesz a szemek külső sarkába, mivel így még szélesebbnek tűnik a tekinteted! Ezután jöhet a szempillaspirál (ne feledd a műanyagkanalas trükköt, amit az előző cikkben olvashattál)!

Images 2

 

Szempilladúsítás házilag

Használj fekete szemceruzát a szempillák dúsítására! A szempillák közt található csupasz területet satírozd be feketére. Eredmény? Csodaszép, igéző tekintet, natúr hatás. A képen jól látszik a különbség! Érdemes kipróbálni! :)

 

32 Makeup Tips That Nobody Told You About9

 

A szempilla göndörítő melegen ajánlott!

Hajszárítóval melegítsd fel a szempilla göndörítőt. Elég 3-5 másodperc ahhoz, hogy elérjük a kellő hőfokot. Ezután, a jól megszokott módon használd a szempilla göndörítőt. Ennek köszönhetően sokkal göndörebbek lesznek a szempillád.

 32 Makeup Tips That Nobody Told You About12

 

Hosszan tartó rúzs

 

Csodaszépre sminkelted az ajkaidat, de állandóan rettegsz attól, hogy egy pohár innivaló után rúzsos lesz a poharad, a szád pedig csupasz marad? Nyugi, erre is gondoltunk! Miután felvitted a rúzst, szájfényt az ajkaidra tegyél egy vékony zsebkendőt a szád elé, és púderezd be a szádat a zsebkendőn keresztül. Ennek köszönhetően sokkal tovább bírja majd a rúzsod, mint hinnéd! :)

 32 Makeup Tips That Nobody Told You About11

 

M.

0 hozzászólás

0 hozzászólás :

Az Ön hozzászólása:

*
*
*
*