Életre szóló tippek!- első rész

Main Image

Nem kell profinak lenned ahhoz, hogy varázslatosan szép sminket készíts magadnak! Nagy előny, ha jól ismered az arcod formáját, azt, hogy milyen színek állnak jól neked, és ha tudod, hogyan és milyen mennyiségben kell használnod a make up termékeket. Tippjeink segítségével a reggeli rohanásban is -akár pár perc alatt- profi sminket készíthetsz magadnak.

Életre szóló tanácsok következnek!

 

 

  1. Használj műanyag kanalat!

    A reggeli rohanásban állandóan remeg a kezünk. A műanyag kanál segítségével búcsút mondhatsz az állandó tortúrával járó szempilla festésnek! Tedd a kanalat az alsó szempilláid alá miközben a szempillaspirállal feltuningolod a pilláidat. A szemed alatti rész ezentúl sosem lesz festékes!

 32 Makeup Tips That Nobody Told You About

  1. A pirosító helyes használata

    Az első és legfontosabb dolog, hogy ismerd a saját arcformádat! A pirosító nemcsak színt ad a fizimiskádnak, hanem az arccsontodat is segít kiemelni! Az alábbi képen megnézheted, hogyan pirosítsd az arcodat!32 Makeup Tips That Nobody Told You About1

 

3. Ez az átlagosnak egyáltalán nem mondható megoldás az egyik legfontosabb tippünk! Sokunknak gondot jelent az, hogy szimmetrikusan vigyük fel a szemfestéket. Fogj egy papírdarabot és helyezd a képen látható szögben a szemeid alá! Ennek segítségével tökéletes lesz az összhang a szemeink között és többé nem kell szenvednünk attól, hogy a jobb szemünket nagyobbra sminkeltük, mint a balt!

32 Makeup Tips That Nobody Told You About2

 

  1. Tökéletes száj!

A szádat is radírozni kell! Baba fogkefével körkörös mozdulatokat használva megszabadíthatod szádat az elhalt hámrétegtől. Ezután jöhet a színtelen szájbalzsam!

 32 Makeup Tips That Nobody Told You About6

 BM.

0 hozzászólás

0 hozzászólás :

Az Ön hozzászólása:

*
*
*
*